sera Nature: Boya ve koruyucu içermeyen doğal süs balığı yemleri

News-Beitrag_Nature-Futter

 

sera Nature Heinsberg’deki firma tarafından sunulan özellikle doğal yem türleri içeren yeni bir yem ürün gamıdır. Altı tür pul yemde de bulunan ortak özellik tamamen boya ve koruyucu içermeden üretilmiş olmalarıdır. İlaveten böcek yem (sera Vipan Nature ve Goldy Nature ürünlerindeki gibi) gibi değerli malzemeler de eklenmiştir. Farklı Nature yemler artık mağazalara sunulmuştur.

Önemli olan doğal içeriklerdir

Sağlıklı beslenme akvaryum bakımında da güncel bir başlıktır. Yüksek kalite bir yem temeldir ve sadece sağlık için faydalı değildir, aynı zamanda sindirime de yarar. Yemin balıklar tarafından kolay sindirilmesi daha az su kirliliği sağlar ve böylelikle daha iyi yaşam koşulları ve kalıcı su netliğini sağlar. Güncel bilgilere göre doğaya yakın içerikleri olan çeşitlendirilmiş bir diyet olası eksikliklere karşı en iyi korumadır. Vitaminler, pigmentler, antioksidanlar, kompleks ikincil bitki maddelerinin yanı sıra prebiyotikler ve probiyotikler gibi gerekli maddeler yeme katkıda bulunan faydalı ve gerekli maddelerdir. Güncel bilimsel bulgulara göre özellikle iyi hal ve uzun süreli hastalıklara direnç üzerinde yüksek etkisi olan astaksantin gibi ana doğal gerekli maddelerfaydalı etkilere sahiptir. Astaksantin Hematokokus alglerinden elde edilir ve sadece antioksidan, fertilite yükseltici ve bağışıklık güçlendirici özellikler içermez ayrıca ilaveten süs balıklarının renklenmesini yoğunlaştırır. Sentetik astaksantin ile kıyaslandığında doğal, yüksek fiyatı olan çiğ materyal daha iyi sonuçlar verir.

Doğal bir süs balığı diyeti

Yeni sera Nature yem çeşitleri ile sera süs balıklarının beslenmesini boya ve koruyucu içermeme nedeniyle daha da doğal hale getiren altı farklı pul yemi sunar. Adından da belli olduğu üzere isimlerinin bileşiminden oluşurlar (örn. sera Vipan). Ancak daha fazla yüksek kalite malzemelerle de zenginleştirilmişlerdir. Nature yem türleri, sera Vipan Nature, San Nature, Flora Nature, Goldy Nature, GVG-Mix Nature ve marin GVG-Mix Nature ürünlerini içerir.

Yüksek kalite onaylı protein kaynağı olan böcekli yemler

Hem Vipan Nature hem de Goldy Nature süs balıklarının doğal beslenme spektrumunu karşılayan böcek yem içerir. Ne var ki süs balıklarının yemlerinde böcek yem kullanmak için daha birçok iyi neden vardır: Asker sineklerinden elde edilen yiyecekler (Hermetia illucens) proteince zengindir, süs balıklarınca kolaylıkla sindirilebilir ve istenen besin profilini sunar. İlaveten böcek yemi imalatı oldukça kaynak tasarrufludur.

Doğal renk gelişimi için krill zengini karotenoidler

Hem GVG-Mix Nature hem de marin GVG-Mix Nature uygulamalarının yanı sıra San Nature da artırılmış Krill oranı özelliği taşır. Krill sadece renk gelişimini desteklemez ayrıca kabul görme, canlılık ve süs balıklarının yumurtlamaya hazır olma durumunu da artırır. Bu özellikler Krilli yeni San Nature gibi renkli yemler için ideal bir içerik yapar. Kurutulmuş bütün hayvan yemlerin eklenmesi sayesinde hem GVG-Mix Nature hem de marin GVG-Mix Nature doğal mineraller ve iyodin gibi eser elementlerince zengindir. Süs balıklarında sağlık ve fertiliteye artırır.

Yüksek oranda bitkisel protein ve karotenoidlerle doğal Spirulina

Doğal değerli Spirulina içeriği oranı Flora Nature bitkisel yemde artırılmıştır. Spirulina algleri plankton organizmalardır ve süs balıklarının doğal besin spektrumuna oldukça iyi uyar. Bir tür “süper yem“ olarak da kabul edilir. Çünkü etkili konsantrasyonlarda sadece optimal ayırt edilen, parlak ve net renkler sunmaz aynı zamanda balıklara yüksek kalite bitkisel protein, değerli omega yağı asitleri, bolca vitamin ve bunun yanı sıra mineraller ve eser elementleri de sunar. Spirulina bu nedenlerle Flora Nature ürününde oranı yüksek olan ayrılmaz bir malzemedir.